BEFORE AND AFTER
       
     
Slide24.jpg
       
     
 Scenic painting created the illusion of a wall.
       
     
Slide29.jpg
       
     
Slide25.jpg
       
     
Slide26.jpg
       
     
Slide28.jpg
       
     
Slide32.jpg
       
     
CONTEMPORARY SET
       
     
Slide36.jpg
       
     
MAILBOX /PRODUCTION DESIGN INITIAL CONCEPT
       
     
Slide07.jpg
       
     
Slide06.jpg
       
     
Slide08.jpg
       
     
Slide09.jpg
       
     
Slide10.jpg
       
     
Slide12.jpg
       
     
Slide13.jpg
       
     
Slide16.jpg
       
     
Slide17.jpg
       
     
Slide19.jpg
       
     
Slide21.jpg
       
     
Slide37.jpg
       
     
BEFORE AND AFTER
       
     
BEFORE AND AFTER

DRESS A GARAGE SPACE TWICE BASED ON THE DESIGN OF A TENEMENT ROOM IN POVERTY IN THE 1940S THEN AS A ROOM WHERE THE CHARACTERS HAVE BETTER MEANS.

Slide24.jpg
       
     
 Scenic painting created the illusion of a wall.
       
     

Scenic painting created the illusion of a wall.

Slide29.jpg
       
     
Slide25.jpg
       
     
Slide26.jpg
       
     
Slide28.jpg
       
     
Slide32.jpg
       
     
CONTEMPORARY SET
       
     
CONTEMPORARY SET

Construction of mailbox in front yard of the house with barbwire fence in the frame.

Slide36.jpg
       
     
MAILBOX /PRODUCTION DESIGN INITIAL CONCEPT
       
     
MAILBOX /PRODUCTION DESIGN INITIAL CONCEPT

RESEARCH

THIS IS A STORY OF SURVIVAL ACROSS GENERATIONS. DESPITE THE ADVERSITY OF IMMIGRATING FROM ASIA TO THE US, WE OBSERVE THE EVOLUTION OF A FAMILY WHOSE EXTREME SITUATION LEADS THEM TO VALUE FAMILY BONDS THROUGH TIME TRAVELING FROM 1940s TO 2018.

Slide07.jpg
       
     
Slide06.jpg
       
     
Slide08.jpg
       
     
Slide09.jpg
       
     
Slide10.jpg
       
     
Slide12.jpg
       
     
Slide13.jpg
       
     
Slide16.jpg
       
     
Slide17.jpg
       
     
Slide19.jpg
       
     
Slide21.jpg
       
     
Slide37.jpg